آشپزی

خواص نارنگی چیست؟

نارنگی میوه ای نارنجی رنگ، خوشمزه و خوش عطر پاییزی، مانند پرتقال کوچک و از خانواده مرکبات است که طعمی ترش و شیرین و طبعی سرد و تر دارد.

2 مرداد 1400

طرز تهیه 5 نوع ماسک آرد نخودچی برای روشن سازی پوست

خبرنگاران | سرویس آرایش و زیبایی - به دنبال یک روش خانگی برای روشن کردن پوست و از بین بردن جوش های صورت خود هستید؟ آرد نخودچی از سالیان دور در هند و جنوب شرقی آسیا به عنوان لایه بردار و روشی برای روشن کردن پوست به کار می رفته است. در این مناطق عروس ها به طور...

24 خرداد 1400

طرز تهیه کتلت ماهی

کتلت ماهی یکی از غذاهای لذیذ دریایی است که در عین خوشمزه بودن، برعکس بیشتر غذاهای دریایی نظیر قلیه ماهی، میگوپلو و... به مدت زمان کمی برای طبخ نیاز دارد. از این رو یکی از غذاهای مطلوب برای علاقه مندان به غذاهای دریایی محسوب می گردد.

4 اسفند 1399

طرز تهیه رولت گوشت حرفه ای و خوشمزه

نام رولت گوشت برای اولین بار در قرن پنجم در دستور های آشپزی رومی ذکر شده، اما ریشه های آن به کشور هایی مانند آلمان، اسکاندیناوی، بلژیک و هلند می رسد. در دستور های ابتدایی این غذا از ترکیب گوشت و آرد ذرت تهیه می شده، اما به مرور در هر سرزمینی به شکلی متفاوت...

10 آبان 1399

طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه با تمام فوت و فن ها

نگران سفت شدن کباب کوبیده هستید؟ می ترسید کباب ها از روی سیخ بریزند؟ نگران نباشید! اگر برای اولین بار تصمیم دارید کباب کوبیده را برای مهمانی باربیکیو آخر هفته در نظر بگیرید، به من اعتماد کنید! در ادامه ابتدا تمام فوت و فن های لازم برای درست کردن کباب کوبیده...

3 آبان 1399

چطور کشک بادمجان درست کنیم؟

در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی را با تمام نکات و ریزه کاری های لازم برای خوشمزه شدن آن آموزش می دهیم. در آشپزی ایرانی غذاها و پیش غذاهای خوشمزه زیادی با بادمجان تهیه می گردد که کشک و بادمجان یکی از محبوب ترین...

20 مرداد 1399

لواشک توت فرنگی

در این مطلب دستورالعمل تهیه لواشک توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

20 خرداد 1399

طرح ضربتی آموزش سلامت در مدارس، هیچ مدرسه ای کمبود مواد شوینده ندارد

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ مدرسه ای کمبود مواد شوینده ندارد، اما برای تحکیم سرانه بهداشتی جای کار وجود دارد.

27 فروردین 1399

خوراک سیب زمینی، صبحانه پر انرژی

خوراک سیب زمینی غذایی لذیذ و بر پایه سیب زمینی و تخم مرغ است که معمولا برای صبحانه استفاده می شود.

15 فروردین 1399
تعداد: (49)