لواشک توت فرنگی
به گزارش وبلاگ اسبیکو، در این مطلب دستورالعمل تهیه لواشک توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش ، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه لواشک توت فرنگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
شکر 3/4 فنجان
توت فرنگی (نصف شده) 700 گرم
توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.
مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان عظیم بریزید.
بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا 45 تا 1 ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
پوره داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل 31 در 25 سانتی متر در بیاید.
پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک گردد و کمی چسبناک گردد، اما به انگشت نچسبد.
لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک گردد.
یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید یا هر برش را لوله کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان