طرز تهیه رولت گوشت حرفه ای و خوشمزه

به گزارش وبلاگ اسبیکو، نام رولت گوشت برای اولین بار در قرن پنجم در دستور های آشپزی رومی ذکر شده، اما ریشه های آن به کشور هایی مانند آلمان، اسکاندیناوی، بلژیک و هلند می رسد. در دستور های ابتدایی این غذا از ترکیب گوشت و آرد ذرت تهیه می شده، اما به مرور در هر سرزمینی به شکلی متفاوت آماده و سرو شد.

طرز تهیه رولت گوشت حرفه ای و خوشمزه

پس باتوجه به این که آن را براساس دستورپخت چه کشوری تهیه می کنیم، موادی متفاوت دارد و در کل رسپی آن انعطاف پذیر است. ما در این دستور طرز تهیه رولت گوشت ترکی را برای شما آماده نموده ایم که در کنار آن سالادی کبابی با سبزیجات تازه و خوش مزه سرو می گردد و طعمش را کامل می نماید.

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت

روغن کلزا به مقدار لازم

پیاز (خرد شده) یک عدد

بادمجان (ریز شده) 320 گرم

برنج قهوه ای (پخته شده) 250 گرم

پوره گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات یک قاشق غذاخوری

شوید تازه (خرد شده) نصف دسته

پودر دارچین دو قاشق غذاخوری

پودر فلفل فرنگی دو قاشق غذاخوری

گوشت بره چرخ نموده 250 گرم

تخم مرغ دو عدد عظیم

رب گوجه فرنگی 227 گرم

مواد لازم برای سالاد

فلفل دلمه (خرد شده) سه عدد

کدو سبز (خرد شده) 500 گرم

پیاز قرمز خرد شده دو عدد

روغن کلزا یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب یک قاشق غذاخوری

سیر (رنده شده) یک حبه

نعنا (خرد شده) یک مشت

طرز تهیه رولت گوشت ترکی

پیش از هر کاری فر را روی دمای 180 درجه قرار دهید تا گرم گردد و سپس برای تهیه رولت گوشت حرفه ای به سبک سرآشپز های ترک آماده شوید. سپس یک قالب لوف را برای پخت رولت گوشت انتخاب نموده، کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مقداری با روغن چرب کنید.

پیاز و بادمجان را به همراه برنج، پوره گوجه فرنگی، عصاره سبزیجات، شوید، ادویه ها و گوشت چرخ نموده را در یک کاسه عظیم بریزید. سپس مواد را کاملا با دست ورز دهید، پس از چند دقیقه ورز دادن می توانید تخم مرغ ها را هم به مواد اضافه نموده و ترکیب کنید.

حالا رب را با یاری قاشق کف قالب مخصوص رولت ریخته و آن را یک دست کنید، سپس گوشت رولت را در قالب بریزید و آن را استفاده از دست یا کف گیر کاملا منسجم و فشرده کنید تا یک پارچه گردد.

روی قالب را با فویل بپوشانید و به فر منتقل کنید، اجازه دهید تا برای مدت یک ساعت و 40 دقیقه بپزد. البته نباید فراموش کنید که 15 دقیقه آخر از زمان پخت، باید فویل را بردارید.

پس از آن که یک ساعت از پخت گوشت در فر گذشت، فلفل دلمه ای، کدو سبز و پیاز را داخل یک ظرف مناسب فر ریخته و مقداری روغن روی آ ن ها بریزید، سپس ظرف را به فر منتقل نموده تا در 40 دقیقه باقی مانده، سبزیجات کبابی شوند.

پس از گذشت زمان ذکر شده، رولت گوشت و سبزیجات را از فر خارج کنید و پنج دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند. حالا می توانید رولت را داخل ظرف سرو مورد نظرتان به آرامی برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. در صورت تمایل مقداری شوید روی رولت بریزید.

سبزیجات کبابی را در یک ظرف دیگر ریخته و آن ها را با سیر، سرکه سیب و نعنا طعم دار کنید. غذای شما آماده است تا طعم لذیذش را بچشید.

چند نکته

استفاده از نمک و فلفل سیاه در این دستور به سلیقه شما بستگی دارد.

همچنین می توانید از ادویه های موردعلاقه تان مانند کاری، پودر سیر و… بهره ببرید.

شما می توانید رولت گوشت با خمیر هزارلا را هم با دستور پختی که قبلا به شما آموزش داده بودیم تهیه کنید.

حتما قالبی که برای رولت در نظر می گیرد باید مطابق دستور باشد چرا که شکل کلی رولت بهم می ریزد.

اگر به تخم مرغ پخته علاقه دارید، می توانید به تعداد مورد نظرتان بپزید و در حین ریختن گوشت در قالب، تخم مرغ ها را بین رولت قرار دهید.

شما می توانید مواد آماده شده را برای یک هفته در فریزر نگه داری کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه رولت گوشت حرفه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت گوشت حرفه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید