چاشنی های مفید برای سلامت قلب
به گزارش وبلاگ اسبیکو، دکتر الین کندی گفت: ترکیب زیست فعال سیر، آلیسین و سایر اجزای مانند دی آلیل دی سولفید و اس آلیل سیستئین به تنظیم فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک و مبارزه با التهاب یاری می نماید.
سیر یک گیاه تند است که برای قرن ها به علت فواید بی شماری که برای سلامتی داشته، مورد استفاده قرار گرفته است.
علت خواص تقویت نماینده سیستم ایمنی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خود به خوبی شناخته شده است و بنابراین برای سلامت قلب مفید است.
ترکیب زیست فعال سیر - آلیسین - و سایر اجزاء مانند دی آلیل دی سولفید و اس-آلیل سیستئین مسئول مزایای سلامتی آن هستند.
ترکیبات گوگردی زمانی تشکیل می شوند که یک حبه سیر خرد، له شده یا جویده گردد.
بیماری قلبی عروقی یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر دنیا است و چندین عامل خطر برای این بیماری وجود دارد، از جمله فشار خون بالا، سطح کلسترول بالا و التهاب.
سیر به تنظیم فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک در قلب و مبارزه با التهاب یاری می نماید.
دکتر کندی بعلاوه شرح می دهد: چگونه مواد مغذی موجود در سیر به تقویت سلامت قلب یاری می نماید.
ویتامین C موجود در آب لیمو که یک آنتی اکسیدان قوی است، می تواند به محافظت از قلب در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد یاری کند.
ویتامین B 6 به حفظ سلامت عروق خونی یاری می نماید و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
سلنیوم به محافظت از قلب در برابر آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو یاری می نماید.
منگنز برای حفظ استخوان های سالم و حمایت از متابولیسم کربوهیدرات ها لازم است.
بیشتر تحقیقات تأیید می نمایند که سیر دارای اثر کاهش دهنده کلسترول است، نتایج بر اساس اندازه اثربخشی و نوع سیر مورد استفاده فرق دارد.
طبق یک مطالعه ایرانی، مصرف سیر به همراه آب لیمو باعث بهبود سطح لیپید، فیبرینوژن و فشار خون بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی شد.
مطالعه دیگری نشان داد که چگونه مصرف نیم تا یک حبه سیر در روز سطح کلسترول را تقریباً 10 درصد کاهش می دهد.
این نتیجه به علت کاهش جذب کلسترول، کلسترول و سنتز اسید های چرب است.
یک حبه سیر تقریباً 6 گرم است. نصف تا یک حبه سیر در روز معادل 3 تا 6 گرم در روز است.
یک مطالعه در سال 2018 نشان داد: قرص سیر معادل 2 گرم سیر خام له شده می تواند فوایدی داشته باشد.
ثابت شده است که عصاره سیر کهنه شده، که به عنوان AGE نیز شناخته می گردد، در مقایسه با سایر انواع سیر، سطح کلسترول را کاهش می دهد.
روغن و پودر سیر همچنان سطح کلسترول را کاهش می دهد.
به هر شکلی که سیر را مصرف می کنید، به کاهش کلسترول تام و سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یاری می نماید.
چگونه سیر را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانیم؟ سیر یک افزودنی خوش طعم و مغذی برای هر رژیم غذایی است.
می توانید از آن در غذا های خوش طعم، سوپ، سس و موارد دیگر بهره ببرید.
افزودن آن می تواند راهی ساده و مؤثر برای بهبود سلامت قلب شما باشد.
با این حال قبل از ایجاد هر گونه تغییر قابل توجهی در رژیم غذایی خود با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی و یک متخصص تغذیه واجد شرایط مشورت کنید، به خصوص اگر دارو مصرف می کنید یا هر بیماری دارید.
منبع: فرارو