3 طرز تهیه بستنی یخی خانگی
به گزارش وبلاگ اسبیکو، بستنی یخی یا آلاسکا یکی از ساده ترین و محبوب ترین دسرهایی است که می توانید در یک روز گرم تابستانی از درست کردن و میل کردن آن لذت ببرید. تنوع و خلاقیت در درست کردن انواع بستنی یخی بسیار بالاست و شما می توانید با توجه به ذائقهٔ خود، از انواع میوه ها و روش های مختلف برای درست کردن یک بستنی سالم و خوشمزه بهره ببرید.
در این مقاله از وبلاگ اسبیکو ، طرز تهیه بستنی یخی خانگی به 3 روش متفاوت ارائه می گردد. بعلاوه نکات و ترفندهای درست کردن انواع متفاوت بستنی یخی توصیه خواهد شد تا دست شما برای انتخاب برترین دستور بر اساس سلیقه تان باز باشد.
طرز تهیه بستنی یخی خانگی چندرنگ
یکی از انواع رایج بستنی یخی، بستنی های چندرنگ هستند که به صورت ترکیبی از چند میوه درست می شوند. شما می توانید از ترکیب مختلفی از میوه های رنگارنگ برای درست کردن این بستنی بهره ببرید. در این مطلب طرز تهیه بستنی یخی هندوانه و کیوی آموزش داده می گردد. می توانید ترکیب های مختلف همانند انبه، کیوی و شاه توت برای این منظور بهره ببرید.
مواد لازم
مواد لازم | اندازه |
---|---|
هندوانه | 4 لیوان دسته دار |
کیوی | 4 عدد میانه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 8 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- آب و شکر را با هم مخلوط نموده روی اجاق گاز حرارت دهید تا بجوشد. سپس شربت آب و شکر را کنار بگذارید تا خنک گردد.
- کیوی و هنداونه را به طور جداگانه با یاری میکسر پوره کنید.
- شربت شکر را به هر کدام از پوره های میوه اضافه نموده و مخلوط کنید.
- ابتدا پورهٔ هندوانه را داخل قالب بستنی یا لیوان یک بار مصرف بریزید. چوب های بستنی را داخل قالب قرار داده و قالب ها را به مدت 4 الی 5 ساعت در فریزر قرار دهید.
- سپس قالب ها را از یخچال خارج نموده و پورهٔ کیوی را به آن اضافه کنید. بستنی ها را مجدداً به مدت 5 ساعت قالب ها را در فریزر قرار دهید.
نکات
- بستنی یخی جزء دستهٔ دسرها محسوب می گردد.
- این اندازه از مواد، برای 7 قالب بستنی با ابعاد میانه مناسب است.
- زمان مورد احتیاج برای آماده کردن مواد حدود 15 دقیقه است.
- می توانید اندازه شربت را متناسب با شیرینی میوه های انتخابی خود تنظیم کنید. بعلاوه می توانید شربت شکر را با عسل یا هر شیرین کنندهٔ دیگری جایگزین کنید.
- می توانید شربت شکر را به کلی حذف کنید و پورهٔ هندوانه را با اندازه کمی آب لیمو ترکیب کنید تا طعم آن با کیوی هماهنگ گردد.
- برای خارج کردن بستنی یخی از قالب، کافیست قالب ها را برای چند دقیقه در داخل آب گرم قرار دهید.
طرز تهیه بستنی یخی میوه ای با خامه
بستنی یخی خامه ای، یک دسر مناسب برای بچه هایی است که لبنیات را به تنهایی دوست ندارند. شما می توانید این بستنی را با میوه های مختلف همانند توت فرنگی، هلو، و انبه درست کنید. در این آموزش به طرز تهیه بستنی یخی هلو با خامه پرداخته می گردد. اما می توانید در مرحلهٔ پوره کردن میوه، از میوهٔ دلخواه خود بهره ببرید.
مواد اولیه
مواد لازم | اندازه |
---|---|
هلو | 3 عدد میانه |
ماست کم چرب | 1/2 فنجان |
شکر | 1/3 فنجان |
خامه | 1/3 فنجان |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
خلال بادام | 1/4 قاقش چای خوری |
طرز تهیه
- اندازهی از هلوها را به صورت خرد ریز نموده و کنار بگذارید.
- باقی ماندهٔ هلو را داخل میکسر ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا پورهٔ هلو به دست آید.
- سایر مواد را به هلو اضافه نموده و مجدداً مخلوط کنید تا مایع یکدستی حاصل گردد.
- تکه های خرد شدهٔ هلو و خلال بادام را به مایع اضافه نموده و با قاشق کمی هم بزنید.
- مواد را داخل قالب های بستنی یا لیوان یک بار مصرف بریزید و چوب بستنی ها را در داخل قالب ها قرار دهید.
- قالب ها را داخل فریزر قرار داده و به مدت 5 الی 6 ساعت صبر کنید تا بستنی یخی خانگی شما حاضر گردد.
نکات
- می توانید به جای ماست از پنیر ماسکارپونه یا ماست یونانی نیز بهره ببرید. یک ایده ٔ دیگر، جایگزین کردن ترکیب خامه و ماست با شیرنارگیل است.
- می توانید به جای ترکیب کردن مواد خامه با پورهٔ میوه، این مواد را به ترتیب و به صورت جداگانه به قالب ها اضافه کنید که در این صورت بستنی کمی حالت دورنگ گرفته و جلوهٔ جالبی خواهد داشت.
- می توانید به جای پورهٔ میوه، از پودر کاکائو برای درست کردن بستنی یخی کاکائویی بهره ببرید. برای روکش دار کردن بستنی، از روش روکش شکلاتی که در بستنی موزی معرفی خواهد شد یاری بگیرید.
- برای درست کردن بستنی یخی آبی رنگ، می توانید بلوبری را با حرارت مایکرویو ذوب نموده و به جای پورهٔ میوه اضافه کنید.
- می توانید به جای خلال بادام، از هر نوع خلال مغز به دلخواه بهره ببرید. شکلات رنده شده نیز می تواند یک گزینهٔ مناسب دیگر برای افزودن به طعم این بستنی باشد.
طرز تهیه بستنی یخی موزی با روکش شکلاتی
یک روش ساده و سریع دیگر برای درست کردن بستنی یخی سالم و خوشمزه، استفاده از موز به همراه روکش شکلاتی است که در این بخش به آن می پردازیم.
مواد لازم
مواد لازم | اندازه |
---|---|
موز | 1 عدد |
روغن کانولا | 1 قاشق چای خوری |
شکلات نیمه شیرین | 220 گرم |
دانه ای رنگی خوراکی | به اندازه لازم |
چوب بستنی | 4 عدد |
طرز تهیه
- موز را پوست گرفته و آن را به صورت عمومی و افقی برش بزنید تا به 4 قسمت مساوی تقسیم گردد.
- چوب بستنی ها را در هر یک از تکه های موز فرو کنید. قطعات موز را روی کاغذ شیرینی پزی قرار داده و داخل فریزر بگذارید.
- شکلات را به روش بن ماری آب نموده و روغن کانولا به آن اضافه کنید تا کمی رقیق تر گردد. شکلات مایع را داخل لیوان عمیقی بریزید.
- موزهای یخ زده را از فریزر خارج نموده و در شکلات مایع فرو ببرید تا روی موز کاملاً با مایهٔ شکلاتی پوشانده گردد.
- قبل از خشک شدن شکلات، آن را با دانه های رنگی تزئینی روی آن بریزید.
- بستنی ها را مجدداً روی کاغذ شیرینی پزی قرار داده و به فریزر بازگردانید. پس از بستن شکلات، بستنی شما آمادهٔ میل کردن است.
نکات مهم
- مواد اولیه برای درست کردن 4 عدد بستنی مناسب است.
- می توانید به جای دانه های رنگی، از انواع مغز های مقوی بهره ببرید.
سخن پایانی
در این مقاله از مجلهٔ وبلاگ اسبیکو ، 3 روش رایج برای تهیه بستنی یخی خانگی معرفی شدند. با تغییر نوع میوه، می توانید با یاری نکاتی که برای هر روش مطرح شده است، انواع متنوع تری از بستنی یخی را درست کنید.
از طرز تهیه بستنی یخی میوه ای چندرنگ، می توانید برای درست کردن بستنی میوه ای تک رنگ با هر میوهٔ دلخواه نیز بهره ببرید. بعلاوه می توانید پورهٔ میو هایی که از نظر طعم با هم سازگاری دارند، همانند هلو و انبه، یا آناناس، پرتقال و انبه را با هم ترکیب نموده و طعم تازه و متفاوتی به بستنی خود بدهید.
منبع: اسنپ مارکت