طرز تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا؛ یک دسر خوشمزه همراه با ویدیو
به گزارش وبلاگ اسبیکو، دنیای چیزکیک ها دنیایی رنگارنگ و پر از طعم های مختلف است. مزیت این کیک پنیری خوشمزهاین است هم می توانید آن را در فر بپزید و هم در یخچال آماده اش کنید. چیزکیک هایی مثل چیز کیک کاراملی کاتلا که به روش یخچالی خیلی سریع آماده می شوند، هواداران زیادی دارد. همانطور که می دانید چیزکیک را با پنیرهای خامه ای مختلفی درست می نمایند. اما پنیر ماسکارپونه به خاطر ته مزه شیری که دارد طعم چیزکیک را فوق العاده و بافت آن را حسابی خامه ای و حجیم می نماید. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا را به شما آموزش دهیم. طعم کاراملی این کیک از کاتلا است که این دسر را حسابی منحصر به فرد می نماید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا
- بیسکویت وانیلی 300 گرم
- کره دویچه مارکن کاله (آب شده) خرید آنلاین 200 گرم
- پنیر ماسکارپونه کاله خرید آنلاین 300 گرم
- خامه کاله خرید آنلاین 200 گرم
- پودر شکر 250 گرم
- وانیل یک قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین 50 گرم
- کاتلا خرید آنلاین 200 گرم
طرز تهیه چیزکیک کاراملی کاتلا
مرحله اول
دنیای رنگارنگ و هیجان انگیز دسرهای پنیری با چیزکیک های نیویورکی، شکلاتی و میوه ای گره خورده است. اگر در پی یک دسر مجلسی، راحت و خوشمزه هستید این چیزکیک کاراملی را از دست ندهید. برای تهیه این دسر ابتدا داخل یک کاسه بیسکویت وانیلی را به یاری یک گوشت کوب خرد کنید. کره دویچه مارکن ذوب شده را داخل بیسکویت بریزید و بعد از مخلوط کردن بیسکویت و کره آن را ته قالب پهن کنید و سپس داخل یخچال قرار دهید تا حسابی خودش را بگیرد. به این صورت شما کراست چیزکیک خود را آماده کردید.
مرحله دوم
حالا پنیر ماسکارپونه را از بسته بندی خارج نموده و داخل یک کاسه بریزید. خامه و شکر را هم به پنیر اضافه کنید. یک قاشق چای خوری وانیل و نصف پودر ژلاتین را به خامه و شکر اضافه کنید. نصف دیگر پودر ژلاتین را در آب حل کنید و به کاسه اضافه کنید. در آخر کاتلا را اضافه کنید و مواد را با همزن برقی روی دور کند کاملا با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
مواد را روی لایه بیسکوییتی ریخته و به یاری یک لیسک روی مواد را کاملا صاف و یکدست کنید. قالب را به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا چیزکیک خودش را بگیرد و آماده گردد. بعد از چهار ساعت قالب را از یخچال خارج کنید و روی آن را با کاتلا و بادام زمینی تزیین کنید. چیزکیک کاراملی کاتلا شم آماده است، نوش جان!
منبع: کتاب کاله