خوشمزه ترین اناربیج گیلانی با مرغ
به گزارش وبلاگ اسبیکو، انار بیج یکی از خورشت های بی نظیر شمالی است که این بار قرار است با مرغ تهیه گردد و طعم و مزه دلپذیری دارد.
برای پخت اناربیج گیلانی که یک غذای اصیل و خوشمزه است، در برخی از دستور پخت ها بنا به سلیقه شما از بادمجان و گوجه سرخ شده روی خورشت استفاده می گردد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خورشت اناربیج با مرغ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اناربیج با مرغ
- پیاز 2 الی 3 عدد
- سبزی (نعنا، جعفری، تره، گشنیز) جمعا 300 گرم
- چوچاق خشک 1 قاشق غذاخوری
- خالواش 1 قاشق غذاخوری
- رب انار1 قاشق غذاخوری
- رب ازگیل به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
- گردو 150 گرم
- آب انار 1/2 پیمانه
- آب سرد 2/3 پیمانه
- مرغ 4 تکه
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اناربیج با مرغ
بهتر است برای اینکه غذای شما طعم خوبی داشته باشد حتما از سبزی های گیلانی به صورت خشک یا تازه بهره ببرید.
مرحله اول
برای تهیه اناربیج با مرغ ابتدا باید گردو را آسیاب کنید تا جایی که قشنگ روغن بیندازد و له گردد. مرغ ها را به همراه یک پیاز و برگ بو داخل یک قابلمه قرار دهید و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. روی مواد آب جوش بریزید تا مرغ ها نیم پز گردد. دقت کنید مرغ ها نباید خیلی بپزند، درحدی که فقط کمی نرم شوند تا زمان پخت غذا کمتر گردد.
مرحله دوم
سبزی های گفته شده را باید پاک و ساطوری خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن خارج گردد. پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد.
مرحله سوم
در ادامه برای تهیه اناربیج با مرغ باید گردو آسیاب شده را به همراه پیاز تفت دهید تا به روغن بیفتد. بعد رب انار و رب ازگیل و آب انار را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در انتهای تفت دادن سبزی ها باید خالواش و چوچاق خشک را به آن اضافه کنید و در حد چند ثانیه تفت دهید.
مرحله چهارم
در ادامه باید سبزی ها را به مخلوط گردو اضافه کنید و هم بزنید. مرغ های نیم پزشده را به همراه آب سرد اضافه کنید و 1 ساعت زمان دهید تا مرغ ها بپزند و خورشت غلیظ و جا افتاده گردد. حالا که نزدیک عید نوروز هستیم شاید بد نباشد فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه را هم یاد بگیریم.
فوت و فن های دستور تهیه اناربیج با مرغ
- در موقع افزودن سبزی های خشک نباید بیش از حد مواد را تفت دهید، وگرنه بوی تلخی می گیرد.
- برای ترکیب میزان نعنا را کمتر از بقیه در نظر بگیرید.
- می توانید آب انار را حذف کنید.
- مرغ را می توانید به صورت فیله دربیاورید و خرد کنید و یک تفت ریز دهید و داخل خورشت بیندازید.