املت لوبیا یا گل در چمن، غذایی ساده و لذیذ گیلانی
به گزارش وبلاگ اسبیکو، گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت های بسیار خوشمزه گیلانی می باشد. این غذا به علت وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی از جمله ویتامین K، C و A می باشد.
مواد لازم:
لوبیا سبز 200 گرم
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زعفران 2 ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
لوبیا را بشورید و آن ها را روی تخته برش به صورت درشت خرد کنید.
آن ها را داخل قابلمه آب روی حرارت میانه قرار دهید تا بپزد.
بعد از پخته شدن لوبیا ها آن ها را از صافی رد کنید. سیر را بشورید و آن ها را له یا پوره کنید.
گوجه فرنگی را بشورید و آن ها را از وسط نصف کنید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید.
زعفران را بسایید و داخل ظرف بریزید و آب جوشیده به اندازه 2 قاشق غذا خوری به زعفران اضافه کنید.
در تابه مناسب اندازهی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد.
سپس سیر پوره شده را با تابه اضافه کنید و سیر ها را تفت دهید تا از خامی خارج شوند و بوی سیر پخش گردد.
بعد از تفت دادن سیر ها نوبت اضافه کردن گوجه های پوره شده می باشد.
گوجه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی پخته گردد.
سپس تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا با گوجه ها مخلوط گردد و از لختگی خارج گردد.
اضافه کردن لوبیا سبز
بعد از این که مواد با هم ترکیب شدند نوبت اضافه کردن لوبیا سبز های از قبل پخته شده می باشد.
لوبیا ها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید و هم بزنید.
بعد از کمی تفت دادن ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می باشد، آن ها را اضافه کنید.
بعد زعفران از قبل دم نموده را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد به زعفران آغشته گردد و بعد 3 دقیقیه غذا آماده است.
منبع: وقت صبح
منبع: فرارو