طرز پختن سینه مرغ در فر و همه فوت و فن های خوشمزه شدن آن
به گزارش وبلاگ اسبیکو، شاید به نظر برسد که پختن سینه مرغ در فر، خیلی آسان است و نیازی به فوت و فن خاصی ندارد. اما باید به شما بگوییم، تهیه یک فیله مرغ خوشمزه و آبدار که نه بوی بدی بدهد نه بافت خشکی داشته باشد، مهارت های خاص خود را می خواهد. ما در این دستور متفاوت، به شما طرز تهیه فیله مرغ رژیمی و کم کالری در فر را آموزش می دهیم. یک شیوه آسان برای پخت فیله مرغی آبدار، خوشمزه و رژیمی که با آسان ترین ادویه ها و در زمانی کوتاه آماده می گردد.
مواد لازم برای تهیه فیله رژیمی در فر
- سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) 900 گرم
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا دودی یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر یک قاشق غذاخوری
- پودر پونه کوهی یک قاشق غذاخوری
- نمک یک دوم قاشق غذاخوری نمک
- فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه فیله رژیمی در فر
مرحله اول
فر را روی دمای 230 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد. سینه مرغ را داخل ظرف پخت قرار دهید، سپس نمک، پودر پاپریکا دودی، پودر سیر، روغن، پونه کوهی و فلفل را روی تمام قسمت های گوشت پخش کنید. این کار را با دست انجام دهید تا کل مرغ مزه دار گردد.
مرحله دوم
ظرف را به فر منتقل کنید.اگر سینه مرغ مورد استفاده شما نازک است، آن را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید، اما اگر ضخیم تر بود، برای آن 35 دقیقه زمان احتیاج دارید. مرغ را از فر خارج کنید و برای مدت 10 دقیقه روی ظرف را با در یا فویل بپوشانید تا استراحت کند. این فرصتی ا ست تا آب مرغ در بافت های آن ذخیره گردد.
حالا می توانید فیله مرغ را باب میل خودتان برش دهید و از آن در کنار سالادها و یا برای تهیه خوراک مرغ تابستانی بهره ببرید!
نکات تکمیلی طرز تهیه فیله رژیمی در فر
- فیله مرغ را می توانید به مدت یک هفته در یک ظرف دربسته، داخل یخچال نگه داری کنید.
- سه ماه برای نگه داری سینه مرغ پخته در فریزر، زمان دارید.
- شما می توانید از پودر پاپریکا معمولی بهره ببرید، اما دودی آن طعمی ویژه به مرغ تان می دهد.
- حتما اجازه دهید که گوشت خنک گردد، سپس آن را برش دهید.
- به هیچ وجه روی مرغ را در هنگام پخت درون فر، نپوشانید. چرا که مرغ آب می اندازد و بد طعم می گردد.
- درباره فوت و فن های مزه دار و نرم کردن گوشت های مختلف در کتاب کاله بیشتر بخوانید.