طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه
به گزارش وبلاگ اسبیکو، کتلت یکی از خوشمزه ترین غذای ایرانی است که هرچند با سلیقه ها و دستورهای مختلف پخت می گردد و شاید به ظاهر آماده کردن آن راحت باشد. ولی وقتی قرار بر این است که تعداد زیادی از آن را درست کنید وقت گیر و سخت به نظر می رسد. اما مطمئن باشید این غذا وقتی با سنگک داغ و ترشی و مخلفات دیگر سرو گردد،آنقدر خوشمزه و خوش خوراک است که تمام آن دردسرها از ذهنتان پاک می گردد.
برای کتلت می توانید هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید بهره ببرید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویه های مختلف با آرد سوخاری مزه دار کنید. در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه کتلت مرغ را با هم مرور کنیم.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ
- سینه مرغ یک عدد
- پیاز میانه یک عدد
- سیب زمینی بزرگ سه عدد
- تخم مرغ یک عدد
- آرد سفید به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت مرغ
مرحله اول
اول از همه استخوان های مرغ را جدا کنید و آن ها را داخل مخلوط کن بریزید. برای این که کتلت خشک نگردد، مقداری چربی گوسفندی هم می توانید با مرغ ها چرخ کنید.
مرحله دوم
یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینی ها را به صورت جداگانه با رنده ریز، داخل آن رنده کنید. پیاز را هم داخل کاسه رنده کنید. تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکانید و با دست تان آغاز به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یکدست گردد.
مرحله سوم
حالا نوبت به اضافه کردن ادویه ها و زعفران است. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زعفران را هم که از قبل دم کردید اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید. مایه کتلت آماده است.
مرحله چهارم
یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ گردد. حالا به مقدار 1 عدد گردو از مواد بردارید و به یاری کف دست پهن کنید.
مرحله پنجم
قطر کتلت نباید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک گردد و بسوزد. حدود 1 سانتی متر ضخامت کافی است.
کتلت ها را داخل آرد سفید بغلتانید و داخل روغن قرار دهید.
حرارت را میانه کنید تا داخل کتلت خام نماند و روی آن بسوزد. بعد از این که یک طرف کتلت ها سرخ شد، آن ها را برگردانید و طرف دیگر هم سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله