طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس خوشمزه، نرم و مجلسی

به گزارش وبلاگ اسبیکو، روزهای بهاری برترین بهانه برای قدم زدن در خیابان های خلوت و لذت بردن از هوای پاک است. گاهی در میان این قدم زدن ها، خود را مقابل شیرینی فروشی های رنگ و لعاب دار می بینید که کاپ کیک های خوشمزه از پشت ویترین آن، بهتان چشمک می زنند. شاید گمان کنید تهیه این کیک های شکلاتی کوچک سخت است، اما آن ها با روش ها و طعم های متفاوتی تهیه می شوند و با آن طعم بی نظیرشان رنگ و بوی خاصی به جشن هایتان می دهند. شما در کتاب کاله می توانید طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون گلوتن را بخوانید و ما در ادامه طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس را با تمام جزئیاتش برایتان خواهیم گفت تا برای عزیزان تان تهیه کنید.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس خوشمزه، نرم و مجلسی

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس

  • آرد همه منظوره یک و یک دوم فنجان
  • شکر یک و یک دوم فنجان
  • پودر کاکائو سه چهارم فنجان
  • جوش شیرین یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری
  • نمک سه چهارم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر سه چهارم فنجان
  • آب جوش سه چهارم فنجان
  • روغن نباتی یک چهارم فنجان
  • وانیل یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه فراستینگ کرم شکلاتی

  • کره نرم شده یک و یک دوم فنجان
  • پودر کاکائو سه چهارم فنجان
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • پودر قند چهار پیمانه

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس

1. فر و قالب مافین را آماده کنید

اولین اقدام در طرز تهیه کاپ کیک خیس شکلاتی آماده کردن فر و قالب های مافین است. فر و توری وسط آن را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در ادامه کاغذهای کاپ کیک را داخل قالب های مافین گذاشته و آن ها را کنار بگذارید. به این نکته دقت داشته باشید که اگر قالب های شما شش تایی هستند، احتیاج است که در دو مرحله کاپ کیک های خوشمزه خود را آماده کنید.

2. مواد خشک را مخلوط کنید

در ادامه طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس، کاسه ای مناسب انتخاب کنید تا در آن آرد، شکر، کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و با سرعت کم هم زن آن ها را مخلوط کنید. برای آن که حباب های ریزی در مخلوط تان به وجود نیاید، قبل از مخلوط کردن شان، می توانید آن ها را دو تا سه بار الک کنید. دقت داشته باشید از پودر کاکائو شیرین نشده بهره ببرید تا شیرینی کاپ کیک ها شما را اذیت نکند.

3. مواد مرطوب را اضافه کنید

در این مرحله از تهیه کاپ کیک شکلاتی احتیاج است که تخم مرغ، شیر و روغن به دمای محیط برسند تا راحت تر مخلوط شوند. پس تخم مرغ، شیر، آب گرم، روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و با سرعت میانه به مدت شش دقیقه خوب هم بزنید. اگر می خواهید از مخلوط شدن تمامی مواد مطمئن شوید، اطراف کاسه را با یک لیسک، خوب جمع نموده و همراه دیگر مواد، دوباره مخلوط شان کنید.

نکته برای اضافه کردن آب

  • احتیاج به استفاده آب جوش نیست، اما برای این که پودرکاکائو حل گردد بهتر است که داغ باشد.
  • از قهوه داغ هم به جای آب می توانید بهره ببرید.
  • آب داغ به لطافت و پف کیک بهتر یاری می نماید.
  • در کتاب کاله می توانید طرز تهیه کیک اسفنجی عصرانه را که با قهوه داغ آماده شده را بخوانید.

نکته برای استفاده از روغن

استفاده از روغن به جای کره در طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس به بافت مرطوب و پفکی کاپ کیک ها یاری می نماید.

4. مافین ها را پر کنید

در ادامه طرز تهیه کاپ کیک خیس شکلاتی، مافین های آماده شده را کنار دست خود بگذارید، و دو سوم آن را با یاری قاشق غذاخوری یا ملاقه کوچک پر کنید. به خاطر داشته باشید که مواد هنگام پخت در فر، پف نموده و به اصطلاح سرریز می شوند، پس احتیاجی نیست که مافین ها را پر از مواد کنید. با پر کردن کامل مافین ها، لبه های بالایی آن ترد شده و مرکز کاپ کیک ها فرو می روند.

5. کاپ کیک ها را بپزید

حال نوبت آن است که مافین ها را به مدت 25-20 دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهید تا به خوبی پخته شوند. اگر قالب تان تعدادش شش تایی بود، می توانید آن ها را در دو مرحله در فر قرار دهید. بعد از آن که قالب ها را از فر بیرون آوردید، یک خلال دندان یا چنگال داخل کاپ کیک ها فرو کنید، در صورت نچسبیدن مایه کیک، کاپ کیک های خیس شکلاتی تان آماده هستند. تنها به خاطر داشته باشید قبل از آن که آن ها را از قالب بیرون بیاورید، اجازه دهید خوب خنک شوند.

6. فراستینگ را آماده کنید

بعد از آن که تمامی مراحل طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس را پیش بردید، نوبت آن است که فراستینگ کیک را آماده کنید. احتیاج است در کاسه ای بزرگ، کره را با هم زن دستی بزنید تا خوب پف کند. در مرحله بعدی پودر کاکائو و وانیل را اضافه نموده و تا مخلوط شدن کامل خوب هم بزنید. پودر قند را هم با هر بار هم زدن اضافه کنید تا با دیگر مواد مخلوط گردد.

در نهایت با یاری یک چاقو تیز یک دایره در مرکز کاپ کیک ها ایجاد کنید تا بتوانید داخل آن را با فراستینگ شکلاتی پر کنید. بعد از پر کردن شان، به آرامی دوباره کیک برش خورده را که به شکل مخروط است روی آن بگذارید و با یاری گاناش شکلاتی تزئین کنید. طرز تهیه گاناش شکلاتی را می توانید در کتاب کاله بخوانید.

کاپ کیک های خیس شکلاتی برترین گزینه برای سرو در میهمانی ها و جشن های شما است.

نکات تکمیلی تهیه کاپ کیک خیس شکلاتی

کاپ کیک ها با روش هایی متفاوت اما آسانی تهیه می شوند که به راحتی می توانید برای تمامی جشن ها و مراسم های خود، این دسر خوشمزه را آماده کنید. با این حال نکاتی را در قالب سوال و جواب در ادامه مطرح نموده ایم که به شما در پختی آسان تر یاری خواهد نمود.

علت استفاده از روغن در تهیه کاپ کیک های شکلاتی چیست؟

پودر کاکائو ماده ای خشک کننده محسوب می گردد، پس از روغن به عنوان یک انسجام دهنده و نرم کننده باید استفاده کرد. روغن رطوبت مورد احتیاج کاپ کیک های شکلاتی را تامین و از سنگین شدن کاپ کیک ها جلوگیری می نماید. به یاد داشته باشید که از روغن نباتی حتما بهره ببرید.

جایگزین آب داغ در تهیه کاپ کیک های خیس چیست؟

اول از همه این نکته را به یاد داشته باشید که مایع داغی که به ترکیب اضافه می گردد، طعم پودر کاکائو را افزایش داده و راحت تر آن را حل می نماید. با این حال از قهوه حل شده به جای آب می توانید بهره ببرید. شما قهوه را با قهوه جوش یا قهوه ساز می توانید آماده نموده و در تهیه کاپ کیک بهره ببرید.

در صورت غلیظ شدن مایه فراستینگ چه باید کرد؟

شما مایه فراستینگ یا سس شکلاتی را از روز قبل می توانید تهیه نموده و آن را در یخچال بگذارید. با این حال اگر احتیاج به رقیق شدن فراستینگ یا سس شکلاتی بود، آن را داخل یک کاسه ریخته و روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید و آن را مدام هم بزنید تا به میزان کافی رقیق گردد. طرز تهیه سس شکلاتی برای روی کیک را می توانید در کتاب کاله بخوانید.

آیا از این دستور می توان برای تهیه کیک شکلاتی هم استفاده کرد؟

بله. دستور تهیه کیک شکلاتی و کاپ کیک تقریبا مشابه یکدیگر است و تنها در میزان مواد و دمای پخت با یکدیگر تفاوت دارند. شما در کتاب کاله می توانید طرز تهیه کیک شکلاتی و طرز تهیه کیک شکلاتی خیس را بخوانید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس خوشمزه، نرم و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس خوشمزه، نرم و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید