طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

به گزارش وبلاگ اسبیکو، در صورتی که مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج نموده و اجازه می دهیم کاپ کیک ها کاملا خنک شوند. در نهایت کاپ کیک ها را به همراه چای سرو می کنیم.

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

کاپ کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با روش زیر بسیار آسان و خوشمزه تهیه می گردد.

مواد لازم برای کاپ کیک توت فرنگی

تخم مرغ: 2 عدد

بیکینگ پودر: 1.5 قاشق چایخوری

آرد سفید: 225 گرم

شیر: نصف پیمانه

شکر: 140 گرم

نمک: یک پنس

کره: 50 گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند: به اندازه کافی

توت فرنگی: به اندازه کافی

مغز گردو: به اندازه کافی

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

مرحله اول: برای تهیه کاپ کیک توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به خوبی گرم گردد. در ادامه کره را روی حرارت بخار کتری بن ماری می کنیم تا کره کاملا ذوب گردد.

مرحله دوم: در ادامه تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 تا 8 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کش دار گردد. حالا شیر را به همراه وانیل و کره ذوب شده به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم: در این مرحله مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم: در ادامه با لیسک به صورت دورانی به یک سمت می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست گردد. حالا درون قالب مافین را با کاغذ های کپسولی می پوشانیم، سپس اندازهی توت فرنگی و مغز گردو را به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم: در این مرحله توت فرنگی و مغز گردو را با اندازهی پودر قند مخلوط نموده و کنار می گذاریم. حالا دو سوم کاغذ های کپسولی را با مایه کیک پر نموده و اندازهی از مخلوط توت فرنگی و مغز گردو به صورت پخش روی آن ها می ریزیم.

مرحله ششم: حالا قالب را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک درون فر بماند تا کاملا پخته گردد. برای اطمینان از پخت کیک پس از گذشت 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده، سپس خارج می کنیم.

مرحله هفتم: در صورتی که مایه کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج نموده و اجازه می دهیم کاپ کیک ها کاملا خنک شوند. در نهایت کاپ کیک ها را به همراه چای سرو می کنیم.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید