طرز تهیه پاستا آربیاتا

به گزارش وبلاگ اسبیکو، در گزارش زیر طرز تهیه پاستا آربیاتا آموزش داده شده است.

طرز تهیه پاستا آربیاتا

به گزارش گروه وبگردی وبلاگ اسبیکو،امروز قصد داریم طرز تهیه پاستا آربیاتارا به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آربیاتا به معنی عصبانی هست که به خاطر تندی این غذا روش گذاشته است.

سیر 1 یا 2 حبه

پوره گوجه فرنگی 1 و نیم ملاقه

فلفل قرمز 2 ق م (البته بسته به سلیقه تون می تونید اضافه کنید)

شکر 1 ق چ

پونه کوهی 1/2 ق چ

آبلیمو 1 ق چ

نمک و ریحان خشک

پاستا (پنه، فتوچینی و.) پارمزان.

سیر رو رنده کنید و با روغن زیتون تفت بدید و بهش فلفل قرمز و پونه کوهی رو اضافه کنید وکمی تفت بدید.

بعد پوره گوجه و آبلیمو و شکر و نمک و بقیه ادویه ها را اضافه کنید اجازه بدید کمی غلظت پیدا کنه و بعد پاستای پخته شده رو اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه سرو کنید و روش پنیر پارمزان رنده شده بریزید.

(می تونید از مرغ پخته و ریش شده بهره ببرید).

منبع:pokhto-paz

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه پاستا آربیاتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا آربیاتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید