یک پیشنهاد ویژه برای آنهایی که عاشق شکلاتندفوت وفن
به گزارش وبلاگ اسبیکو، تلفیق گردو و شکلات همراه با بافتی از بیسکویت، ترکیبی خوشمزه و بی نظیر می دهد که برای دسر پیشنهاد جذابی است.
ضمناً با توجه به اینکه این دسر از سه ماده اصلی درست می گردد، آماده سازی آن زمانی نمی برد فقط باید وقت کافی برای قراردادن در یخچال داشته باشید.
مواد لازم
300 گرم شکلات تخته ای
200 گرم روغن مایع
50 گرم گردوی خرد شده
20 عدد بیسکویت ساده
1. ابتدا شکلات تخته ای را به روش بن ماری آب کنید. بعد از آب شدن شکلات، روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت آن یکدست گردد.
2. یک قالب مستطیل شکل باریک لبه دار را انتخاب نموده، کف آن را یک تکه پلاستیک پهن کنید. بیسکویت ها را روی سطح پلاستیکی مرتب بچینید. حالا مقداری از شکلات آب شده را که با روغن ترکیب نموده اید، روی آن بریزید به طوری که یک لایه روی بیسکویت ها را بگیرد. سپس روی این لایه را مقداری گردوی خرد شده بپاشید.
3. ردیف دیگری بیسکویت بچینید سپس شکلات آب شده و پس از آن گردوی خرد شده را اضافه کنید. این کار را آن قدر ادامه دهید تا مواد تمام گردد. معمولا با این مواد چهار لایه می توان چید. قالب را درون یخچال قرار دهید تا کاملا شکلات ها سفت شوند.
4. بعد از حدود پنج، شش ساعت قالب را از یخچال بیرون آورده و به آرامی برگردانید. پلاستیک را جدا نموده و شکلات ها را برش بزنید. در آخر روی آن را با ترافل رنگی یا پودر پسته تزئین کنید.
فوت وفن
برای آب کردن شکلات کافی است شکلات تخته ای را داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را در کاسه بزرگ تری حاوی مقداری آب قرار داده و روی شعله اجاق گاز بگذارید. حالا مدام هم بزنید تا شکلات آب گردد. به این روش بن ماری می گویند.
منبع: همشهری آنلاین