طرز بو دادن تخمه در فر ، فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

به گزارش وبلاگ اسبیکو، تخمه آفتابگردان از تنقلات مورد علاقه مردم کشورمان به ویژه در زمستان است، بو دادن یا برشته کردن تخمه آفتابگردان خام کار چندان سختی نیست که می توانید امتحان کنید.

طرز بو دادن تخمه در فر ، فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

به گزارش وبلاگ اسبیکو، دانه های آفتابگردان بوداده یک میان وعده خوشمزه و مغذی است که برای یک دورهمی شبانه عالی به نظر می رسد. برشته کردن تخمه آفتابگردان واقعاً آسان است. مطلب زیر را بخوانید تا بدانید چگونه باید آن را برشته کنید.

1. خیساندن دانه ها

یک فنجان تخمه آفتابگردان بدون پوست را در یک کاسه بریزید. به میزان ای آب بریزید که روی دانه ها را بپوشاند. با این کار تخمه های آفتابگردان مقداری از آب را جذب می نمایند تا از خشک شدن بیش از حد آنها هنگام برشته شدن جلوگیری گردد.

2. اضافه کردن نمک

یک دوم تا یک سوم پیمانه نمک اضافه کنید. سپس دانه ها را خوب هم بزنید تا با نمک مخلوط گردد. بگذارید تخمه های آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد تا نمک به خورد آن برود.

3. آبکش و خشک کردن

دانه ها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانه ها را با حوله کاغذی یا پارچه نخی خشک کنید.

4. روشن کردن فر

فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد یا در بعضی اجاق ها درجه 2) گرم کنید.

5. برشته کرن

دانه ها را در سینی مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا پوسته ها قهوه ای یا طلایی شوند. با این کار یک شکاف جزئی در اثر برشته شدن نیز وسط دانه ها ایجاد می گردد. دانه ها را هر از گاهی هم بزنید تا هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.

6. بسته بندی کردن

دانه های آفتابگردان یا تخمه ها را می توانید بعد از برشته شدن سرو یا ذخیره کنید. دانه های آفتابگردان را می توانید در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره نیز مخلوط و بلافاصله سرو کنید. برای کنار گذاشتن تخمه هم باید صبر کنید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز بو دادن تخمه در فر ، فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز بو دادن تخمه در فر ، فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید