روش صحیح نگهداری سیب زمینی به پیشنهاد کارشناسان

به گزارش وبلاگ اسبیکو، شفالی لوث، یک پژوهشگر به نیویورک پست گفت: کارشناسان اکنون می گویند که نگهداری سیب زمینی در یخچال - که قبلا تصور می شد برای سلامتی خطرناک است - به ویژه اگر فورا از آن ها استفاده نمی کنید راه خوبی برای بهره گیری حداکثری است.

روش صحیح نگهداری سیب زمینی به پیشنهاد کارشناسان

ابتدا اعتقاد بر این بود که وقتی سیب زمینی ها در یخچال می مانند، قند اضافی تشکیل می دهند که در هنگام سرخ کردن، برشته شدن یا پختن به آکریل آمید سرطان زا تبدیل می شوند.

در تارنمای اف اس ای (FSA) آمده است: مهم ترین غذایی که نباید در یخچال نگهداری شود، سیب زمینی است.

وقتی سیب زمینی را در یخچال نگهداری کنید، نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل می شود. وقتی این قند پخته یا سرخ شود، با اسید آمینه آسپاراژین ترکیب می شود و ماده شیمیایی آکریل آمید تولید می کند که به نظر مضر می آید.

لوث همچنین توصیه کرد که سایر مواد غذایی مانند نان و گوجه فرنگی را نیز در یخچال قرار ندهید.

لوث می گوید: خیلی ها متوجه نمی شوند که این کار می تواند باعث کهنگی نان شود و طراوت موز یا گوجه فرنگی را از بین ببرد.

به گفته لوث، دمای سرد بافت گوجه فرنگی را تغییر می دهد و آنزیم هایی را که به آن ها طعم می دهد، مهار می کند.

لوث ادامه داد که جای خیار هم در یخچال نیست. پیاز و سیر را باید در کابینتی تاریک و میوه ها و سبزیجات را جدا از یکدیگر در یخچال نگهداری کنید.

این محقق همچنین فاش کرد که شیر نباید روی در یخچال قرار گیرد، زیرا به دلیل بازوبسته شدن مداوم، یکی از گرم ترین قسمت های یخچال است.

منبع: نیویورک پست

منبع: فرارو

به "روش صحیح نگهداری سیب زمینی به پیشنهاد کارشناسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش صحیح نگهداری سیب زمینی به پیشنهاد کارشناسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید