روش ساده تهیه کباب دو رنگ رولی
به گزارش وبلاگ اسبیکو، برای تهیه این غذای خوشمزه به گوشت چرخ نموده و فیله مرغ احتیاج دارید. خیلی اوقات می توانید با چند قلم مواد به سادگی یک غذای بسیار خوشمزه تهیه کنید.
تهیه کباب دو رنگ رولی یکی از روش های فوق العاده برای یک غذای ساده و خوشمزه است که با فیله مرغ و گوشت چرخ شده تهیه می گردد. این مواد را می توانید هم به سیخ چوبی بزنید یا با یاری خلال دندان فیکس و داخل تابه سرخ کنید و به همین راحتی یک کباب خوشمزه تهیه کنید. می توانید به همراه این کباب گوجه نیز سرخ و کنار پلو زعفرانی سرو کنید. با وبلاگ اسبیکو همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب دو رنگ رولی
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
- فیله مرغ 5 عدد
- زعفران به اندازه لازم
- کره به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه کباب دو رنگ رولی
مرحله اول
ابتدا باید فیله های مرغ را به صورت نواری برش بزنید و بعد روی یک تخته کار با یاری بیفتک کوب بکوبید تا نرم گردد. فیله های خردشده را داخل یک کاسه بریزید و با کمی زعفران و ادویه ها و یکی از پیاز های خلالی شده خوب مخلوط کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
مرحله دوم
در ادامه باید یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و با گوشت و ادویه ها و آرد نخودچی به خوبی مخلوط کنید تا مواد منسجم گردد. بعد به صورت قلقلی های کوچک در بیاورید و داخل سینی قرار داده و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرید.
مرحله سوم
در ادامه باید فیله های مرغ را از پیاز جدا کنید و روی تخته آشپزی قرار دهید. وسط هر کدام از فیله ها یک گوشت قلقلی بگذارید و رول کنید و با یاری خلال دندان هر رول را فیکس کنید. می توانید از یک سیخ چوبی بهره ببرید و رول ها را به صورت 4 تایی روی یک سیخ بزنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید داخل یک تابه کمی روغن و کره بریزید. رول ها را داخل آن با حرارت کم سرخ کنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد. در سرانجام با کره و زعفران رومال کنید و به همراه کته و گوجه کبابی شده سرو کنید. اگر به دستور کباب های خانگی علاقه دارید، مقرون به صرفه ترین و ساده ترین کباب کوبیده خانگی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کباب دو رنگ رولی
- می توانید سیخ ها را در فر قرار دهید و 15 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا بپزد.
- آرد نخودچی برای منسجم تر شدن مواد استفاده شده است.
- از انواع ادویه ها برای مزه دار کردن مرغ بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 4 غذای ساده با گوشت چرخ نموده را بخوانید.
منبع: پیام دلتا