توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک با فناوری نانو
به گزارش وبلاگ اسبیکو به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، گروه فی (PHI) در بخش سرمایه گذاری روی فناوری ها و شرکت ها تخصص دارد. این شرکت اخیراً توافق نامه ای با شرکت نات های نیو تکنولوژی (Nhat Hai New Technology) به امضاء رسانده است.
نات های نیو یک شرکت ویتنامی است که در حوزه فناوری نانو فعالیت دارد. هدف از این همکاری مشترک، ایجاد یک شرکت خطرپذیر مشترک در ایالات متحده آمریکا بود تا در این کشور نانومحصولات مختلف فراوری گردد.
این شرکت خطرپذیر میخواهد تا نانومحصولاتی نظیر مکمل های غذایی، دارو، مواد آرایشی، ترکیبات درمانی برای حیوانات، رنگ و کالاهای مرتبط با محیط زیست فراوری کند. در قدم اول، گروه فی از نانوفناوری های شرکت نات های نیو برای متمرکز شدن روی پردازش گیاهان دارویی، میوه و سبزیجات استفاده خواهد نمود.
مدیران گروه فی معتقدند که با استفاده از این همکاری مشترک می توان از فناوری نانو برای فراوری محصولاتی دارویی و غذایی بهبود یافته استفاده کرد. این شرکت می تواند محصولات طبیعی و ارگانیک با استفاده از فناوری نانو فراوری کند که پتانسیل بالایی در بهبود سلامت انسان داشته و خطر بیماری هایی نظیر سرطان را کاهش می دهد.
گروه فی سرمایه گذاری در بخش کشاورزی برای فراوری محصولات طبیعی و ارگانیک انجام داده است که این همکاری مشترک در راستای بهبود محصولات این حوزه است.
لو مین های از مدیران نات های نیو گفت: ما مشتاقیم که با گروه فی همکاری داشته باشیم تا نانوفناوری های ما برای استفاده در بخش های دیگر به کار گرفته گردد. ما اطمینان داریم که این همکاری مشترک میان طرفین می تواند دستاوردهای دراز مدتی برای ما به ارمغان آورده و از ارزش افزوده به دست آمده، سهام داران دو شرکت بهره مند خواهند شد.
هنری فاهمن از مدیران گروه فی خاطر نشان کرد: ما از همکاری مشترک با این شرکت بسیار مسرور هستیم. نات های نیو دارای یک تیم خلاق و نوآور است که می توانیم از دستاوردهای آن در حوزه فناوری نانو برای بهبود برنامه زراعت ارگانیک استفاده کنیم. ما انتظار داریم که این همکاری بتواند توسعه بیشتری یافته و از فناوری های این شرکت برای محصولات دیگر نیز استفاده کنیم؛ این کار موجب فایده بخشی برای هردو شرکت خواهد شد.
شرکت نات های نیو در بخش نانومحصولات کشاورزی و پزشکی تخصص دارد. این شرکت محصولاتی نظیر نانوذرات نقره، آهن، مس، تیتانیم، کیتوزان، کورکومین و کلسیم فراوری نموده است.
منبع: خبرگزاری مهر