این رژیم غذایی کرونا را شکست می دهد!

به گزارش وبلاگ اسبیکو، به گفته یک کارشناس تغذیه، برای مقابله با ویروس کرونا باید از خوردن غذا های چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسرو ها و شور ها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.

این رژیم غذایی کرونا را شکست می دهد!

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ اسبیکو، به گفته یک کارشناس تغذیه، برای مقابله با ویروس کرونا باید از خوردن غذا های چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسرو ها و شور ها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.

پریوش بهادری با بیان اینکه کمبود دریافت مواد غذایی و همچنین کمبود ویتامین هایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد، به ایسنا گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن و تقویت آن با تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماری های تنفسی از جمله بیماری کووید19 دارد، بنابراین به منظور مقابله با ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی ها (به جز سبزی های نشاسته ای) و حداقل 2 واحد میوه توصیه می شود.

وی عنوان کرد: مادران باردار و سالمندان، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و بیمارانی که دارو های کورتونی مصرف می کنند، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مسائل تنفسی و کبدی بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای مقابله با بیماری های تنفسی هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان شرح داد: از هویج و کدو حلوایی در غذا های روزانه استفاده شود و مصرف پیاز خام به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های مفید و نیز ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود.

بهادری با تاکید بر نقشی مهم تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب در مقابله با بیماری های تنفسی افزود: برای مقابله با ویروس کرونا از خوردن غذا های چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسرو ها و شور ها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.

وی تأکید کرد: در طول دوران بیماری از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فود ها و غذا های چرب و سنگین اجتناب شود و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.

این کارشناس بیان نمود: کمبود ریزمغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و از منابع غذایی این 2 ریزمغذی شامل گروه غذایی گوشت ها و تخم مرغ و گروه غذایی حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.

پریوش بهادری اظهار کرد: برای مقابله با بیماری کرونا، روزانه از منابع غذایی ویتامین های گروه B مانند انواع سبزی های برگ سبز و میوه ها، شیر و لبنیات، غلات سبوس دار، جهت ارتقای سیستم ایمنی بدن استفاده شود. همچنین از خوردن غذا هایی که خوب پخته نشده (مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو، کباب هایی که مغزپخت نشده اند) خودداری شود و در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذا های آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.

به گفته این کارشناس تغذیه رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذی ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در مقابله با ابتلا به بیماری ها از جمله ویروس کرونا دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "این رژیم غذایی کرونا را شکست می دهد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این رژیم غذایی کرونا را شکست می دهد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید