مشارکت مجازی جابری انصاری در نشست کارگروه ویژه ایرانیان سفارت ایران در برلین
به گزارش وبلاگ اسبیکو، نشست کارگروه ویژه ایرانیان سفارت ایران در آلمان با مشارکت مجازی حسین جابری انصاری معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه و رئیس و مدیران دبیرخانه شورایعالی ایرانیان، و حضور سفیر و رایزن فرهنگی و دیگر اعضای کارگروه، برگزار گردید.
به گزارش وبلاگ اسبیکو، محمود فرازنده، سفیر کشورمان در ابتدای این نشست که سه تن از ایرانیان نخبه مقیم آلمان نیز به عنوان میهمان ویژه در آن حضور داشتند، ضمن معرفی میهمانان، گزارشی از اقدامات نمایندگی در چارچوب کارگروه ویژه ایرانیان ارائه کرد.
سپس جابری انصاری معاون وزارت امور خارجه با اشاره به تحولات اجرا شده در مفهوم مهاجرت و تبدیل آن به امری عادی در سایه توسعه ارتباطات دنیای امروز و تاکید بر ضرورت حفظ و تحکیم پیوندهای ایرانیان مقیم خارج از کشور با مام میهن، تشکیل کارگروه ویژه ایرانیان در 50 نمایندگی ایران در دنیا را اقدامی در راستای تقویت پیوندها با هموطنان مقیم خارج دانست و اضافه کرد: علیرغم رویکرد روشن دولت در زمینه تسهیل و تقویت روابط ایرانیان مقیم خارج با کشورشان، در حوزه های اجرایی و عملیاتی قصور و تقصیر داریم و هنوز مسیری طولانی در جهت ارتباط فعال با هموطنان خارج از کشور پیش روی ما است.
در بخش بعدی این نشست دکتر عفت السادات شهریاری، دانش آموخته معماری دانشگاه فنی برلین، در مورد پروژه تبدیل کارخانه سیمان ری به یک موزه صنعتی - تاریخی و رایزنی های اجرا شده جهت اجرای آن توضیحاتی ارائه کرد و سپس به پیشنهاد دو مجموعه فنی و حرفه ای آلمان برای پیاده سازی الگوی کاربردی توأمان آموزش و کار این کشور و یاری به کاهش شکاف میان بخش صنعت و دانشگاه در ایران و نیز ظرفیت های عملیاتی در قالب همکاری با دانشگاه فنی برلین پرداخت.
سپس حسین ثابت بکتاش کارآفرین و پیشکسوت صنعت گردشگری مقیم آلمان، گزارشی از فعالیت های خود در عرصه سازندگی کشور از جمله ساخت هتل داریوش کیش و نیز پروژه عظیم در حال اجرای فرهنگی، تفریحی، اقامتی طرق مشهد و ساخت عظیمترین مجسمه فردوسی در این مجموعه، ارائه کرد.
در بخش بعدی نشست افشین درم بخش فعال فرهنگی و هنری ایرانی مقیم آلمان به اقدامات و فعالیت های خود از جمله در برگزاری نمایشگاه های هنر معاصر و معرفی آثار جوانان هنرمند اما ناشناخته ایرانی به مردم آلمان پرداخت. درم بخش همچنین برنامه گرامیداشت مناسبات دیپلماتیک 150 ساله ایران و آلمان در سال 2023 را فرصت مغتنمی برای توسعه روابط فرهنگی - هنری دو کشور دانست.
جابری انصاری معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه در انتها این نشست ضمن اشاره به ایرانیت، اسلامیت و تشیع به عنوان عناصر هویت بخش تاریخ و تمدن ایران، تاکید نمود: هنر ما باید این باشد که همگام با وجدان عمومی ملت ایران، این عناصر هویتی سه گانه را به صورت دوائری متحد المرکز و نه جدا از یکدیگر ببینیم و با این رویکرد به تدبیر و تسهیل امور بپردازیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا