سونی از گوشی میان رده اکسپریا 10 مارک 2 با نمایشگر OLED رونمایی کرد

به گزارش وبلاگ اسبیکو، سونی در کنار رونمایی از گوشی پرچم دار اکسپریا 1 مارک 2، گوشی میان رده اکسپریا 10 مارک 2 را هم معرفی کرد. همین ابتدا باید بگوییم که این سیستم نام گذاری جدید سونی برای گوشی های خود چندان مناسب نیست ولی این شرکت گفته که این نام گذاری با الگوبرداری از نام دوربین های سری آلفا این شرکت اجرا شده است.

سونی از گوشی میان رده اکسپریا 10 مارک 2 با نمایشگر OLED رونمایی کرد

این گوشی از تراشه نه چندان قدرتمند اسنپ دراگون 665 بهره می برد که در کنار آن باید به تعبیه 4 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی هم اشاره کنیم. مهم ترین مشخصه این گوشی نمایشگر اولد 6 اینچی آن است که برای نخستین بار چنین نمایشگری در یک گوشی میان رده سونی مورد استفاده قرار می گیرد. در ضمنً رزولوشن این گوشی هم Full HD+ محسوب می شود.

در سمت چپ بخش فوقانی پنل پشتی، شاهد دوربین سه گانه هستیم که از دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی و دوربین تله فوتو 8 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 2 برابری تشکیل شده است. یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی هم وظیفه ثبت عکس های سلفی را برعهده دارد.

سونی با افتخار خاطرنشان کرده که اکسپریا 10 مارک 2 با وجود اینکه عریض تر و بلندتر است، ولی حدود 10 درصد وزن کمتری دارد. ظرفیت باتری آن به 3600 میلی آمپر ساعت می رسد که این یعنی شاهد افزایش 25 درصدی ظرفیت باتری نسبت به نسل قبلی هستیم. متاسفانه باتری این گوشی از شارژ سریع پشتیبانی نمی کند.

این گوشی قرار است در رنگ های مشکی و سفید در فصل بهار روانه بازار شود و قیمت و تاریخ دقیق عرضه هنوز اعلام نشده است.

منبع: GSM Arena

منبع: دیجیکالا مگ

به "سونی از گوشی میان رده اکسپریا 10 مارک 2 با نمایشگر OLED رونمایی کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سونی از گوشی میان رده اکسپریا 10 مارک 2 با نمایشگر OLED رونمایی کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید